Gabbro

De betekenis en werking van Gabbro

Gabbro ontstaat onder de aardkorst, wanneer gesmolten magma afkoelt en kristalliseerd. Gabbro is een combinatie van meerdere mineralen en kan bijvoorbeeld feldspaat, chloriet, serpentijn, muscoviet, magnetiet, olivijn en/of chroom granaat bevatten.

Deze bijzondere Indigo Gabbro stenen zijn een relatief nieuwe vondst uit Madagaskar.

Gabbro kan de connectie met je innerlijke stem versterken en is een goede meditatiesteen. Hij kan helpen bij het opsporen van blokkades, helpt om je vrijer te voelen en om je zelf weer meer creatief te kunnen uiten.
Gabbro kan je echt even heel stevig aarden en je helemaal op laten gaan in het moment. Het hier en nu. Gabbro helpt om je je niet te laten afleiden en om je tot jezelf te laten komen.
Indigo Gabbro is een zeer geliefde steen onder healers. Deze steen wordt ook wel Merliniet genoemd en staat bekend om zijn magische eigenschappen waaronder een krachtige verbinding aanleggen tussen de spirituele wereld en het leven op aarde
Gabbro kan je in meditatie diepe inzichten en boodschappen brengen. Let wel: de steen kan je ook wel eens inzicht geven in de mindere kanten van jezelf, enkel om je te helpen om deze te (h)erkennen en hieraan te gaan werken.
Werken met de Gabbro zou bijzondere ontmoetingen op je pad kunnen brengen met bijvoorbeeld spirituele leraren. Ook kunnen er bijzondere en leerzame gebeurtenissen in je leven plaats vinden. Indigo Gabbro is zeer behulpzaam in je spirituele ontwikkeling!
Indigo Gabbro helpt je om geduld te hebben. Hij laat je realiseren dat je wensen niet altijd je ware behoeften zijn en dat het universum je waardevolle lessen, ontmoetingen en ervaringen op je pad zal brengen.
 

Tips voor gebruik:

-Mediteer met een Indigo Gabbro bij het kruin chakra en één bij de wortel chakra.

 

In de kern:

  • Krachtige verbinding
  • Spirituele ontwikkeling
  • Aarden
  • Boodschappen
  • Waardevolle levenslessen

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss