Hematoide Kwarts

Hematoide Kwarts is Bergkristal met insluitingen van Hematiet wat het kristal rood kleurt. Een uniek kristal uit Madagascar met een zeer bijzondere combinatie!! Bergkristal met hematiet is een zeer krachtige reinigende steen die je zowel verlost van negatieve energie als oplaadt met nieuwe zuivere energie!
 

Hematiet hoort bij het aardechakra en het basischakra. Hij zorgt dat je met beide benen op de grond blijft staan. Hij geeft moedwilskracht en energie. Verlegen mensen helpt hij om meer te durven en minder in beperkingen te denken. Hij helpt je om helemaal jezelf te zijn en geeft je zelfvertrouwen.
Hematiet helpt je om verslavingen en dwanggedachten los te laten. Hij geeft levensmoed en versterkt de wil om te leven. Hij verwarmt je hart, geeft kracht en moed. Hematiet beschermt je en legt een schild om je heen om je te beschermen tegen alle vormen van negatieve energie. Hij transformeert de negatieve energie in positieve energie.

Hematiet absorbeert negatieve energie en laat die afvloeien naar de aarde. Het is een zelfreinigende steen, dus maak je geen zorgen dat hij vol raakt. Hematiet wordt vanwege deze eigenschap veel gebruikt om andere edelstenen te ontladen.
Hematiet is ook een geweldige steen om de ruimte van negatieve energie te reinigen. De steen helpt bijzonder goed tegen aardstralen.
Hematiet heeft nog een hele mooie eigenschap: Hij versterkt het zilveren koord tussen de ziel en het fysieke lichaam. Een mooie steen voor pasgeboren baby's, maar ook voor kinderen en volwassenen die een zware operatie krijgen.

Bergkristal reinigt, zuivert en versterkt. Het is misschien wel de belangrijkste steen in edelstenentherapie. Bergkristal versterkt het zelfhelend vermogen. Ook versterkt hij de werking van andere stenen.
Hij lost energetische blokkades in de chakra`s op. Hij optimaliseert de energiestroom.
Mediteren met bergkristal helpt om je intuïtie en derde oog te ontwikkelen. Hij zuivert je aura en maakt deze krachtiger.
Bergkristal brengt balans tussen lichaam en geest.
Een geweldige steen om mee te mediteren, om te dragen of om een ruimte energetisch te reinigen.
Bergkristal geeft energie en kan je heldere inzichten geven. Hij hoort bij het hartchakra en maakt liefdevol en puur.

Bergkristal is dé steen om al je andere kristallen, maar ook jezelf mee op te laden!


Tips voor gebruik:

-Wanneer je een dag vol indrukken achter de rug hebt is het een goed moment om dit kristal vast te pakken en de ogen te sluiten om alle drukte uit het hoofd te laten verdwijnen. Voel de verkoelende en verkwikkende nieuwe energie vanuit het kristal via je hand naarbinnen stromen en voel je weer opgeladen en in balans.
 

In de kern:

  • Ontladen
  • Opladen
  • Zuivert
  • Energie
  • Balans


Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss