Smaragd

Smaragd.

De werking en betekenis van Smaragd.


De Smaragd staat voor trouw en ware liefde! De Smaragd opent het hartchakra en kalmeert emoties. Hij brengt je inspiratiebalanswijsheid en geduld. De Smaragd is ook een lieve vriendschapssteen! Hij staat voor vrede, harmonie en schenkt de drager de gave om onvoorwaardelijke liefde zowel te geven als ook te ontvangen.
Smaragd wordt ook wel de steen van inspiratie, oneindig geduld en compassie genoemd. Hij wordt omschreven als dé steen voor succesvolle liefde! Hij maakt loyaal en bevordert een diep gevoel van samenhorigheid. De liefdevolle vibraties van Smaragd resoneren met energie die je hoop en moed geeft. Smaragd staat ook voor overvloed en geluk!
Smaragd wil je helpen om te denken aan en meer te leven volgens de bekende "Law of attraction"! Positieve gedachten resulteren in positieve ervaringen en geschenken in het leven! Andersom zouden negatieve gedachten je ook in een negatieve spiraal in het leven brengen. Erg moeilijk soms, maar probeer vol te houden lieve jij! En probeer het Goede in alle kleine dingen om je heen te zien.
Smaragd is een vitaliserende steen, brengt balans en weert negatieve energie af. Hij stimuleert je om positieve energie uit te stralen en geeft je de stimulans om door te gaan met een zelfverzekerd en moedig hart.
Smaragd nodigt je uit om te genieten van al het moois in de wereld!
In de traditionele edelsteentherapie kan een smaragd gekozen worden om in te zetten voor het ondersteunen van de werking van het hart, bij problemen met de neus,- en keelholtes, longen, de ruggengraat en de spieren. Smaragd zou ook een positieve werking op de ogen en heeft een reinigende werking op de lever. Smaragd kan helpen bij reuma en diabetes.


Tips voor gebruik:

-Geef een smaragd cadeau aan een geliefde of om de vriendschap te bevestigen!
-Een smaragd in huis zou meer rust en liefde in het huishouden brengen!
-Smaragd is ook een geliefde steen om te kiezen wanneer je je spirituele gaven zou willen versterken. Helderziendheid en thelepathie kan hij bevorderen.


In de kern:

  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Vriendschap
  • Compassie
  • Vrede
  • Hoop
  • Moed
  • Overvloed


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss