Rozenkwarts

De werking van Rozenkwarts.

Een steen waar je zijn uitwerking meteen aan kunt zien: lief en zacht.
Kinderen kiezen dan ook vaak een rozenkwarts uit, omdat kinderen een diepe verbinding voelen met de zachte sfeer die rozenkwarts uitstraalt. Voor hen is het dan ook een goede steen om nog heerlijk even kind en zichzelf te blijven.
Ook voor pubers is rozenkwarts een goede hulp om langzaam mee op te groeien en toch niet te snel dat beschermende veilige gevoel van hun kindertijd kwijt te raken.
Volwassenen kan hij weer in contact brengen met dat zachte gevoel. Door de vaak harde, materialistische sfeer van onze maatschappij waarin we leven verharden we en rozenkwarts kan je helpen weer terug te komen bij jouw werkelijke gevoel. Hij helpt je om weer een 'heler' mens te worden.
Liefde voor ons zelf en voor anderen wordt weer makkelijker te voelen én te geven door rozenkwarts. Hij opent je hartchakra en dat stelt je open voor schoonheid, liefde en vergroot je inlevingsvermogen. Vooral als je de steen bij je hart draagt.
Hij leert je weer opnieuw van jezelf te houden als je dat mogelijk verloren bent na bijvoorbeeld een traumatische ervaring zoals geestelijke of fysieke mishandeling. Rozenkwarts helpt ook goed tegen angsten en fobieënKalmeert en troost je.
Geneest klachten die door stress ontstaan zijn, met name huidklachten zoals eczeem.
Voor creatievelingen is rozenkwarts een hele fijne steen om bij je te hebben. Hij zal je inspireren en helpen om nieuwe dingen uit liefde te creëren.

Tips voor gebruik:

-Leg een rozenkwarts neer in een ruimte waar creatieviteit en liefde versterkt moeten worden.
-Op je nachtkastje heeft rozenkwarts een positief effect op je nachtrust, maar ook op je liefdesleven.
-Draag rozenkwarts aan een ketting voor dat heerlijke beschermende gevoel van liefde.
-Ook in kinderkamers is rozenkwarts op zijn plaats om die kindersfeer zacht te houden.
-Leg eens een rozenkwarts onder het wiegje of ledikant om slaap te bevorderen en je baby een rustig en tevreden gevoel te geven.

In de kern:

  • Onvoorwaardelijke Liefde
  • Vriendschap
  • Inspirerend
  • Kalmerend
  • Snelle ontspanning bij emotionele stress
  • Bevordert nachtrust
  • Opbeurend bij depressie
  • Heelt het hart​
  • Verbeterend effect op de huid

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss