Aquamarijn

De werking van Aquamarijn:

Aquamarijn is een soort beryll. Hij dankt zijn kleur aan spoorelementen van lithium, calcium en fluor.

Aquamarijn is een goede steen voor mensen die hun paranormale gaven (verder) willen ontwikkelen. De heldere aquamarijn maakt ontvankelijk voor boodschappen van het hogere en bevordert helderziendheid. De ruwe aquamarijn is een goede hulp om de meditatie naar een hoger geestelijk niveau te tillen.
Aquamarijn beschermt tegen het kwaad en beschermt je op reis, vooral op zee. Vroeger droegen zeelui de aquamarijn bij zich ter bescherming van de verdrinkingsdood.
De aquamarijn is een goede steen om opgekropte emoties te verwerken. Hij helpt om deze emoties los te maken en heft blokkades in de keelchakra op. Een blokkade in de keelchakra kun je opmerken doordat je bijvoorbeeld veelvuldig de keel schraapt. Hij helpt je om te praten over je problemen en geeft troost.
Aquamarijn is een hele fijne steen voor gevoelige mensen en helpt angsten en fobieën te bedwingen.
Aquamarijn is een sterk troostende steen bij verlies van een geliefde of misschien wel iets materieels.
Hij helpt ook mensen die zich niet helemaal op hun plek voelen zich weer thuis te voelen.
De aquamarijn heeft een kalmerende en harmoniserende werking op lichaam, geest en ziel.
Aquamarijn schenkt helderheid, versterkt het geheugen en helpt om structuur te vinden en aan de slag te gaan. Hij helpt om oorzaken te herkennen en stimuleert optimisme en brengt je op creatieve ideeën om tot oplossingen te komen. Hij helpt je om je inspiratie weer terug te vinden en stimuleert de fantasie.
Ook jongvolwassenen die net op zichzelf zijn gaan wonen kunnen een aquamarijnsteen goed gebruiken. Hij helpt ze om structuur te vinden en om goed voor zichzelf te zorgen.
Fysiek is aquamarijn één van de beste stenen tegen allerlei allergieën. Zelfs ernstige hooikoorts kan helemaal verdwijnen dankzij aquamarijn!
Hij helpt goed tegen voorhoofdsholteontsteking, is goed voor de slijmvliezen en maakt een vastzittende hoest los. Klachten als bronchitisopgezette klieren in de keel, allergische reactie op huistofmijt en pollen, prikkende ogen en allergische huidreacties helpt aquamarijn te genezen en te voorkomen. De steen biedt ook hulp bij insectenbeten en bijvoorbeeld allergische reacties op brandnetels. Ook eczeem helpt hij te verminderen.
Aquamarijn verbetert net als andere beryllsoorten alle zintuigen en versterkt het zichtgehoorreuksmaak en tastgevoel.
De steen brengt een overactief immuunsysteem weer tot rust en is een goede hulp bij auto-immuunziektes.
Aquamarijn werkt kalmerendpijnstillend en ontkrampend en is een ideale steen om bij je te nemen in geval van stress.
Aquamarijn heeft een harmoniserende werking op de schildklier en werkt ook sterk op de hypofyse. Hij harmoniseert de afgifte van de groeihormonen en zorgt voor een mooie evenwichtige groei bij kinderen.

Tips voor gebruik:

-Moeders die borstvoeding geven hebben baat bij de aquamarijn daar hij helpt bij het toeschieten van de moedermelk.
-Als je moe en futloos bent en vaak terugkomende infecties hebt, zul je veel baat hebben aan het bij je dragen van een aquamarijn.
-Combineer eens de aquamarijn met rozenkwarts voor een diep rustgevende, zachte werking en energie.
-De aquamarijn is ook een goede steen voor mensen die veel omgaan met dieren. Hij versterkt de communicatie en band.
-Het spoelen met aquamarijnwater is goed voor de kaak, kiezen en mond. Het helpt goed tegen aften en ontstoken tandvlees.

In de kern:

  • Verkoelend
  • Verhelderend
  • Verzachtend
  • Verlichtend
  • Troostend
  • Kalmerend


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss