Aura Kwarts Soorten

De werking van Aura Kwarts

 

Angel aura kwarts.

Angel aura kwarts is bergkristal met een laagje van o.a. platina en zilver waardoor er mooie regenboogkleuren ontstaan en er iets toegevoegd wordt aan de werking van de kristallen. De angel aura stenen hebben dus naast de werking van bergkristallen een reeks extra specialtiteiten. Het resultaat is een kristal wat sereniteit en vrede uitstraalt en zijn naam dan ook dankt aan zijn engelachtige uitstraling. De steen helpt je om een krachtige verbinding te maken met het Engelenrijk en geeft je spirituele inzichten en kennis. Je kunt deze steen goed gebruiken bij het onderzoeken van vorige levens of om inzicht te krijgen in je spirituele doel. Het is een krachtige reiniger van lichaam en geest en verlost je van negativiteit. De steen straalt rust en vrede uit en verminderd stress en verlost je van spanningen.

Aqua Aura Kwarts.

Aqua aura kwarts is bergkristal behandeld met goud. Dit geeft de steen naast de werkingen van de bergkristal dus nog additionele krachten. Het is een sterke geneeskrachtige en beschermende steen.
Hij reinigt de aura maar heelt ook de gaten in het energieveld. Deze kunnen ontstaan zijn door traumatiserende ervaringen of na verslavingen of ernstige psychische aandoeningen.
Aqua aura kwarts beschermt je tegen negatieve energieën, invloeden of mogelijk zelfs spirituele of psychische aanvallen. Hij versterkt je innerlijke kracht.
Aqua aura activeert het keelchakra en helpt je zo bij communiceren, uiten van gevoelens en zelfexpressie. Ook helpt hij tegen keelontsteking en alvleesklier ziekten, tegen woede of angstaanvallen en geeft bij meditatie een diepe, intense rust.

Golden aura kwarts.

Golden aura kwarts (ook wel sunshine aura kwarts genoemd) is bergkristal behandeld met goud waardoor hij zijn goudgele glans krijgt en naast de werkingen van bergkristal nog extra werkingen heeft.
Golden aura kwarts helpt je jezelf te zijn en van jezelf te houden zoals je bent. Hij geeft je wilskrachtzelfvertrouwen en maakt je optimistisch. Hij helpt je om goed voor jezelf te zorgen en om niet over je grenzen te gaan. Dit zorgt dat je zelfdestructief gedrag tegen gaat en maakt de relaties met mensen om je heen evenwichtiger en in balans. Golden aura kwarts versterkt je empatisch vermogen en helpt je liefdevol en met medeleven naar anderen te kijken. Golden aura kwarts helpt je om je te laten leiden door je hart. Hij hoort bij de zonnevlechtchakra en heeft een positieve werking op het hart, de longen, de maag, de lever, de milt, de galblaas, de spijsvertering en je stofwisseling en het zenuwstelsel.

Tanzien aura kwarts.

Tanzien aura kwarts (ook wel tanzine aura kwarts genoemd) is bergkristal behandeld met goud, indium en nobium waardoor er mooie blauwe kleuren ontstaan en er iets toegevoegd wordt aan de werking van de kristallen. De Tanzien aura stenen hebben dus naast de werking van bergkristallen een reeks extra specialtiteiten.
Tanzien aura kwarts kan je geest en hart wakker maken en je brein laten leiden door de ingevingen van je hart. Hij activeert de keelchakra voor heldere, eerlijke en open communicatie. Naast de keelchakra activeert tanzien ook het derde oog en de kruinchakra. Hij bevordert en combineert alle aspecten van communicatie en intuïtie waardoor je helder je visioenen kunt overbrengen en hij je helpt spreken vanuit je hogere geest. Tanzien aura kwarts bevordert een open geest en helpt je open te staan voor spirituele ontmoetingen en ervaringen.
Tanzien aura kwarts helpt bij huidproblemen, problemen met stand van de ruggenwervels, bij koorts, griep en is goed voor de ogen.

Bij ieder artikel worden de werkingen per Aura Kwarts soort beschreven. Ga voor het complete overzicht met de werkingen en uitleg van alle Aura Kwarts soorten hier naar onze Blog.

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss