Obsidiaan

De werking en betekenis van Obsidiaan.

Obsidiaan is een glanzend vulkanisch glas. Het is gesmolten lava dat zo snel afgekoeld is dat het geen tijd had om te kristalliseren. Obsidiaan werkt direct en met grote kracht! Obsidiaan laat de waarheid zien, brengt imperfecties en punten voor verbetering in beeld en toont je je zwakheden en waar de blokkades zitten. Obsidiaan indentificeert de bron van waar de zelfdestructieve en tegenwerkende gedachten en je negatieve gedragspatronen vandaan komen. Deze steen is dan ook een ontzettend goede hulp als je dit soort problemen wil aanpakken en oplossen en is ook een goede ondersteuning voor mensen die anderen willen helpen om blokkades te verwijderen. Obsidiaan dient voorzichtig gebruikt te worden daar hij wel even flink wat teweeg kan brengen bij iemand.
Obsidiaan ondersteund een diepe healing en kan gebruikt worden om zelfs oude trauma's op te sporen uit vorige levens zodat ook deze oude wonden kunnen helen.
Obsidiaan is een zeer sterke beschermer. Hij blokkeert negatieve energieën uit je omgeving, vormt een schild tegen negativiteit en is een sterk aardende steen. Obsidiaan kan je ook goed beschermen tegen negatieve verwensingen van anderen. 
Obsidiaan geeft een heldere geest, maakt zelfverzekerd en kalmeert. Hij helpt om goed stevig te landen in je lichaam en stimuleert groei op alle niveau's.
Fysiek helpt obsidiaan zeer goed bij klachten aan het spijsverteringskanaal. Hij helpt je om moeilijk verteerbare ervaringen te verwerken wat ook vaak meteen een positieve invloed heeft op het lichamelijk verteren. Het is een hele goed hulp bij detoxen! Obsidiaan kan spanningen en blokkades in het lichaam en in de geest helpen oplossen. Ook kan hij helpen bij verharde aders en bevordert de bloedcirculatie. Obsidiaan kan goed helpen bij artritis, verharde pezen en pijn aan gewrichten. Obsidiaan kan verwarmend werken op de ledematen. Obsidiaan kan ondersteunend werken voor de prostaat.

Zilver Glans Obsidiaan heeft naast bovengenoemde algemene werkingen van obsidiaan nog aanvullende kwaliteiten. Zilver Glans Obsidiaan verhoogt de meditatie. Deze steen kun je zeer goed gebruiken voor het ontvangen van toekomst voorpellende visioenen! Zilver Glans Obsidiaan brengt volharding en helpt je om door te gaan tot het einde, al is het nog zo moeilijk. Zilver Glans Obsidiaan helpt om zelf kansen te creëren in het leven en maakt geduldig en doelgericht.


In de kern:

  • Waarheid
  • Healing
  • Ankering
  • Volharding
  • Groei
  • Visioenen


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss