Verzend,- en Retourbeleid

Verzenden

De Edelstenenfee streeft ernaar om je bestelling na ontvangst van betaling binnen 4 werkdagen te verzenden. 
Mocht de levering aanzienlijk vertraagd zijn, dan ontvang je een bericht op het door jouw aangeleverd e-mailadres. Vaak staat dit als tijdelijke update al van tevoren vermeld in het winkelmandje. Op de dag dat je mooie bestelling bij ons vertrekt ontvang je 's avonds een bericht op het door jou opgegeven e-mailadres met daarin de track&trace code. Mocht je daarna vragen hebben over de status van je verzending in je track&trace, dan raden we je aan om eerst contact op te nemen met PostNL. Indien je overige vragen hebt, kun je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen of bekijk Meest gestelde vragen op de webshop.

 

Yes!! Bij De Edelstenenfee is het mogelijk om te kiezen voor afhalen bij een PostNL locatie bij jou in de buurt! Let op: je pakket dien je binnen 7 dagen op te halen op de afhaallocatie! Hierna wordt het pakket naar ons geretourneerd en zullen wij de retourkosten in mindering brengen op het orderbedrag.

Verzendkosten

Nederland

Standaard Pakketverzending  €6,95
 

België                   

Aangetekende Pakketverzending  €11,50

 

Bij Meest gestelde vragen kun je lezen waarom wij jouw mooie bestelling uitsluitend als pakketverzending versturen.

Is het een cadeautje? Wat lief! Je kunt bij ons het pakje naar een ander adres versturen.
-Kies bij STAP 2 in de bestelprocedure voor "Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven." en vul hier het adres in waar het cadeau naar toe gestuurd mag worden.

 


Retourneren

Wil je je bestelling of een deel daarvan terugsturen? Geen probleem! Geef dit dan binnen 14 dagen aan ons door. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retourneren.
 

Hoe werkt het aanmelden van een retour?

Je stuurt ons een email naar info@edelstenenfee.nl dat je je bestelling of een gedeelte daarvan aan ons wil retourneren. Wij sturen je vervolgens het herroeping/retourformulier toe of open het herroepingsformulier zelf hier. Als je deze invult en aan ons retourneert zorgen wij er samen voor dat je de artikelen kunt retourneren. Op deze manier kunnen we je beter ondersteunen tijdens het retourneren.
De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Let op: oorbellen worden niet teruggenomen ivm hygiëne. Dit staat tevens in de algemene voorwaarden vermeld die je kunt lezen voorafgaand aan je bestelling.

Is je bestelling compleet en onbeschadigd door ons ontvangen? Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour teruggestort. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Let op: Bij het retourneren van slechts een deel van je bestelling ontvang je de reeds door ons gemaakte verzendkosten niet terug.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Gesealde artikelen (zoals bijv. de kaartendecks) die geopend zijn kunnen wij niet terugnemen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres:
De Edelstenenfee
Prof. Lorentzlaan 89A
3769 GB Soesterberg

De artikelen dienen in de orginele verpakking en onbeschadigd retour gestuurd te worden. De kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening. De Edelstenenfee is niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde enveloppen of pakketten worden in mindering gebracht.  Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of er iets ontbreekt, zorgt de Edelstenenfee voor het verzenden van de juiste producten indien mogelijk. De gemaakte verzendkosten worden in dit geval vergoed. Oorbellen worden niet retour genomen ivm hygiëne. Gesealde artikelen die geopend zijn worden niet retour genomen. Verstelbare ringen worden niet retour genomen daar de ring door de klant in een andere maat dan de oorspronkelijk vooraf ingestelde maat kan worden gebogen.

© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss