Jaspis Soorten

De werking van Jaspis

Jaspis is een aardende en beschermende steen.
Hij maakt je strijdlustig, geeft je daadkracht en helpt je om ergens voor de volle 100% voor te gaan. Hij helpt je om je doelen waar te maken. Hij bevordert snel en organisatorisch denken en stimuleert de fantasie.
Jaspis helpt je ook om voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief. Hij vermindert de angst voor conflicten.
Hij maakt je oprecht, eerlijkhulpvaardig en brengt balans in lichaam, geest en ziel.
In meditatie is het een goede steen voor astraal reizen.
Jaspis is een goede beschermer tegen negatieve energie en stralingen zoals die van gsm's en beeldschermen. Hij helpt ook om de medicijnresten of afvalstoffen na een langdurig ziek zijn uit het lichaam af te voeren.
De steen heeft een positieve werking op de bloedsomloopspijsvertering, de darmen en de geslachtsorganen.
Jaspis is ook een goede steen tegen zwangerschapsbraken.
 

Oceaan jaspis is een goede steen tegen depressie en angsten. Hij bevrijdt je van negatieve gedachten, heft blokkades op en laat de energie weer goed doorstromen. Oceaan Jaspis helpt negatieve energie af te voeren en geeft daarvoor in de plaats nieuwe positieve kracht en energie. Dit werkt bevrijdend, kalmerend en brengt ontspanning.
Oceaan jaspis bevordert de spijsvertering en werkt ontgiftend. Ook bevordert hij een regelmatige menstruatiecyclus.


Dalmatiër jaspis is een sterke beschermende steen tegen negatieve stralingen en energiën en helpt je deze uit je lichaam te verwijderen. Daarnaast helpt de steen goed tegen piekeren. Hij helpt je de stroom van malende gedachten stop te zetten en helpt je tot rust te komen. Het is een goede steen om onder je kussen te leggen om nachtmerries te voorkomen.
Hij werkt opbeurend, geeft energie en helpt tegen depressie.
Dalmatiër jaspis helpt goed bij verstuikingen en bevordert de reflexen.

Gele jaspis is de zachtst werkende vorm van jaspis. Hij verbetert het uithoudingsvermogen en vermindert spanningen in het lichaam. Gele jaspis heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de maag (bijvoorbeeld tegen maagzuur), de levergalblaas en de darmen (bijvoorbeeld tegen darmkrampen).
Gele jaspis is ook een mooie, beschermende steen tijdens het reizen. Zowel fysiek als spiritueel.

Polychroom jaspis is een goede steen tegen stress. Hij helpt negatieve gedachten te laten verdwijnen en je geest op orde te krijgen en om overzicht te geven.
Polychroom jaspis helpt goed bij, anorexia nervosaboulimia en versterkt de maag, de gal, lever en de milt. Hij helpt ook bij blaas,- en nierproblemen zoals een blaasontsteking. Ook bevordert hij een regelmatige menstruatiecyclus.

Rode jaspis is de meest stimulerende en activerende vorm van jaspis.
Hij werkt aardend en helpt om blokkades te doorbreken in de onderste chakra's.
Rode jaspis werkt verwarmend en geeft energie. Geeft daadkrachtdoorzettingsvermogen en versterkt je wilskracht.
Rode jaspis heeft een positieve werking op het bloed, werkt ontgiftigend en stimuleert de reinigende werking van de lever en bevordert de stofwisseling.

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

per pagina
Sorteer op
    1 - 18 van 43 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss