Celestien

De werking van Celestien.

 Celestien wordt ook wel celestiet of celestijn genoemd. Zijn naam is afgeleid van het latijnse woord 'Caelestinus' wat 'hemels' of 'de kleur van de hemel' betekent. Onze celestien is heel mooi blauw en komt uit Madagascar.

Celestien is een engelensteen en een steen van deze tijd. Hij opent de geest voor nieuwe ideeën, verhoogt de intuïtie en bevordert de communicatie met engelen en gidsen in meditatie en dromen. Het is een krachtige, spirituele steen die helderziendheid kan bevorderen.
Het is een steen die geluk en voorspoed aantrekt.
Celestien is ook een goede steen om je te helpen met communiceren en is zeer geschikt voor mensen die in het openbaar moeten spreken.
Celestien vermindert spanningen, geeft rust en scherpt je focus.
Het is een fijne steen voor kinderen met ADHD. Zij worden kalmer en geconcentreerder door celestien. Hij helpt kinderen ook goed die buikpijn van de spanning krijgen of nerveus worden vlak voor een opwindende gebeurtenis zoals een schoolreisje of een verjaardagspartijtje.
Ook pubers en jongvolwassenen hebben veel baat aan een celestien. Angsten voor het volwassen worden en alles wat daarbij komt kijken, zoals op jezelf gaan wonen of seksualitieit, verminderen dankzij celestien.
Ook voor meisjes of vrouwen die problemen ervaren met de menstruatie worden geholpen door celestien. Hij helpt een onregelmatige menstruatie te harmoniseren en heftige krampen te verminderen.
Celestien werkt ontkrampend en pijnstillend en kan helpen bij het restless legs syndroom, chronische spierspanning en verhardingen in weefsels lossen op.
Hij geeft energie bij vermoeidheid en uitputting.
Hij heeft een positieve uitwerking op de ogen, keel en oren.
Celestien heeft een sterk genezende werking bij botbreuken en scheuren in de weefsels of pezen, schaafwonden en helpt het herstel na een operatie. Alle wonden genezen sneller en littekenvorming vermindert aanzienlijk en kan zelfs helemaal voorkomen worden.

Tips voor gebruik:

-Celestien maakt tevreden en geeft een goed humeur. Leg een cluster in de woonkamer om negatieve spanningen of somberheid op te lossen.
-Behandel celestien voorzichtig en niet met water.

In de kern:

  • Engelensteen
  • Hemels
  • Opbeurend
  • Genezing
  • Ontspannend
  • Geluk en voorspoed

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss