Roze Amethist

Wij hebben gezocht naar de allermooiste Roze Amethist van de beste kwaliteit én we hebben ze gevonden!! Met trots presenteren wij bij De Edelstenenfee deze schitterende Roze Amethist verkrijgbaar in A-kwaliteit en in de allerhoogste Speciale kwaliteit!

Roze Amethist is een nieuwe, ontzettend mooie vondst. Roze Amethist geodes worden op één plek in de wereld gevonden, namelijk in de afgelegen heuvels van Patagonia in Argentinië. Deze geweldige hoog vibrerende soort is in 2018 zelfs uitgeroepen tot Steen van het Jaar in de Tuscon Metaguide!

Lees ook eens ons BLOG Ontdek de Roze Amethist! Hierin leggen we o.a. uit wat de samenstelling van deze unieke kristallen is. ​Het is echt Roze Amethist! En wij zijn zeer verheugd om dit al te mogen uitleggen, daar de officiële publicatie van dit onderzoek nog moet verschijnen (naar verwachting eind dit jaar) in een zeer bekend tijdschrift wat zich gespecialiseerd heeft in mineralogie.


De betekenis en werking van Roze Amethist.

Roze Amethist geeft een sterk gevoel van vrede en kalmte. Deze stenen zijn uitermate heilzaam voor lichaam en geest! Het zijn enorm krachtige stenen die tegelijk op een zeer liefdevolle en tedere manier met je werken. 
Roze Amethist is een geweldige steen voor healers, zowel voor de genezer zelf als voor de cliënt. Hij straalt sterke helende vibraties rechtstreeks in het hartchakra en van daaruit stralen deze vibraties het hele lichaam door. Roze Amethist is dan ook zeer heilzaam voor het hart en kan zeer goed gebruikt worden in de edelstenentherapie bij hart,- en longklachten.
Roze Amethist straalt sterke vibraties uit die je spiritueel beschermen. Dit kristal is bijzonder geschikt om in je leef,- of werkruimte te plaatsen. Dit omdat de steen positieve energie uitstraalt en het onmogelijk maakt voor negatieve energie om zich in de ruimte te vestigen. Roze Amethist is een prachtige steen voor het herstellen van gaten of zwakke plekken in de aura
Roze Amethist is een zeer geschikte steen voor emotionele genezing. Hij brengt je op een prachtige liefdevolle manier in contact met je innerlijk kind, helpt om het kind in je weer terug te vinden en om weer een heel mens te worden. 
Roze Amethist kan je helpen om moeilijke en verdrietige tijden te doorstaan. Hij ondersteund je in het verwerken van pijn en verdriet en zorgt ervoor dat je je niet gaat afsluiten. Hij zal je helpen om geluk en vrede weer terug in je hart en ziel te voelen. Hij kan je helpen tegen het emotioneel verdoofd raken, het afvlakken in gevoel wat je kan overkomen na een trauma of na emotioneel misbruik. Roze Amethist kan je helpen om weer uit het gevoel van isolatie te komen.
Het is een zeer krachtig kristal om te gebruiken bij het helen van emotionele trauma's opgelopen in vorige levens en voor het opsporen van evt. negatieve patronen die hun oorsprong vinden in een vorig leven, voor sjamanen bij Soul Retrieval, voor mediums die helpen bij het communiceren met geliefden die overleden zijn en voor jezelf om in contact te komen met je gidsen of beschermengelen. Sterker nog: De spirit van de Roze Amethist zelf kan tijdens meditatie met de steen antwoord en hulp bieden aan degene die dat vragen!
Paarse Amethist staat bekend als steen die je in verbinding kan brengen met het spirituele. Vaak via de kruinchakra. Roze Amethist doet hetzelfde, maar dan via het hartchakra. 
Roze Amethist maakt oprecht en eerlijk. Door de innerlijke ervaring van oprechtheid en waarheid die deze steen bij je teweeg kan brengen, ontstaat een kans om in volle overgave aan je ware doel te werken. Hij helpt je om je ware zelf terug te vinden. Wanneer dit plaatsvindt en je in volledige oprechtheid samenkomt met je innerlijk zelf, vindt er een metamorfose plaats. Spirituele Verlichting. Deze transformatie is een doel van spirituele beoefenaars en deze nieuwe steen is niet voor niets in deze tijd gevonden. Het is een schitterende steen om mensen, lichtwerkers te helpen naar het volgende niveau.

Sommige Roze Amethist hebben ook donkere of zwarte kristallen. Dit zijn enorm krachtige exemplaren die zeer geschikt om te gebruiken als bescherming tegen spirituele aanvallen en negativiteit en om te helpen bij het verwijderen van negatieve energieën. Ook spirituele genezers helpt hij goed door ze te beschermen om geen negatieve energie over te nemen en om zelf heel te blijven tijdens de genezing. Roze Amethist met zwarte kristallen versterken het auraveld, zelfs nog meer dan puur alleen Roze Amethist. Deze stenen zijn uitermate geschikt voor Sjamaanse healing en Soul Retrieval. Deze stenen maken het hart sterk en moedig en helpen je om gericht te blijven op je intenties.

Sommige Roze Amethist hebben heldere tot goudgele calcietkristallen in zich. Deze schitterende kristallen staan voor lichtgroei en ontwikkeling.
 

Tips voor gebruik:


-Roze Amethist is ook een zeer geschikte steen voor zwangere vrouwenbaby's en kinderen. Hij beschermt ze met een zeer liefdevolle en rustgevende energie. Een Roze Amethist mag ook zeker een mooi plekje krijgen op de kinderkamer. Zorg wel dat de kindjes er niet bij kunnen.
-Roze Amethist is een vrij broze en dus breekbare steen. Ga voorzichtig om met je steen. Dat hij een paar korreltjes verliest is niet ongebruikelijk.
-Roze Amethist is een ideaal cadeau om te schenken aan een geliefde. Hij opent het hartchakra en laat duidelijk liefde en tederheid voor elkaar te voelen.
-Roze Amethist kun je heel goed gebruiken voor edelstenen opleggingen en het leggen van edelstenen grids die als doel hebben om het hartchakra te openen en om het hart te genezen op een zeer liefdevolle, tedere en toch zeer krachtige wijze.
-Leg een Roze Amethist dicht bij je op de plekken waar je veel bent. Hij zal helpen om deze ruimte te beschermen tegen negatieve energie en om hem te vullen met sterke positieve vibraties.

In de kern:

  • Tedere Liefde
  • Vrede
  • Zeer krachtige Bescherming
  • Verbinding met het Spirituele rijk
  • Verlichting
  • Innerlijke Zelf
  • Genezing

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss