Golden Healer

De werking van de Golden Healer.

Golden healer oftewel Limonietkwarts uit Madagascar. Het is een bergkristal met insluitingen van ijzer.

De golden healer is een krachtige genezer. Hij stimuleert op alle niveaus de genezing. Hij lost blokkades op en versterkt hierdoor de stroming van energie.
Golden healer is een zachte steen die vrede uitstraalt. Hij brengt je in meditatie in contact met de gouden Goddelijke energie van de bron en helpt trauma´s uit vorige levens op te lossen.
De golden healer bevordert een gevoel van innerlijke vrede en geeft rust. Hij helpt je om jezelf, maar ook de situatie waarin je zit te accepteren zoals hij is.
Hij schenkt innerlijk vertrouwen en een gevoel van welzijn.
De golden healer werkt ontgiftend, versterkt het immuunsysteem en heeft een positieve uitwerking op de voortplantingsorganen en stimuleert de vruchtbaarheid.


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss