Pyriet

De werking van Pyriet.

 Pyriet is een zwavel-ijzererts met een prachtige glanzende, goudachtige kleur. Hij wordt ook wel 'fools gold' genoemd doordat menig goudzoeker vroeger nog wel eens te vroeg stond te juichen als hij pyriet gevonden had en dacht dat het echt goud was.
Opvallend veel kinderen worden door pyriet aangetrokken. Het is natuurlijk ook erg leuk om een mooi stukje 'goud' te hebben, maar kan ook heel goed bij kinderen passen omdat hij hun creativiteit stimuleert en hun gevoel voor nuancering versterkt.
Pyriet heeft prachtige kubische vormen en het komt vaak voor dat men bijna niet kan geloven dat dit echt natuurlijk is. De natuur wordt dus toch nog onderschat.


Door de kubusvorm van het pyrietkristal hoort deze goed bij de wereld van de techniek. Mensen die daar dagelijks mee te maken hebben maakt hij sterk en hij werkt prestatieverhogend.
Pyriet is een sterke aardende steen en zet je met beide benen op de grond. Hij geeft zelfinzicht en schenkt je de kracht om negatieve patronen te doorbreken.
Pyriet neemt stress en spanningen van je over. Ontlaadt, reinig en laadt je kristal weer op met regelmaat.
Hij helpt de lever te ontgiften en heeft een bevorderende werking op de maag, milt, alvleesklier en darmen.
Pyriet maakt vitaal en helpt dankzij het hoge ijzergehalte goed bij bloedarmoede en bevordert het herstel na ziekte of uitputting.
Pyriet is ontkrampend en pijnstillend en kan goed gebruikt worden tegen menstruatiekrampen.
Pyriet verhoogt de weerstand en versterkt het immuunsysteem.

Tips voor gebruik:
-Pyriet in geslepen vorm dragen werkt goed voor de luchtwegen.
-Doordat hij zwavel bevat kan hij soms een uitslag veroorzaken en dan is het beter om de pyriet in een dun zakje van katoen te dragen.
-Pyriet in de broekzak dragen helpt goed tegen darmkrampen en diarree.
-Een pyrietzon werkt goed bij hele heftige menstruatiekrampen.
 

In de kern:

  • Aardend
  • Ontspannend
  • Vitaliteit
  • Ontgiftigend
  • Weerstand verhogend

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss