Apatiet

De werking van Apatiet:

Apatiet komt in vele kleuren en variëteiten voor, maar wij hebben voor jullie wel héle mooie apatiet kunnen bemachtigen!

Apatiet is een vrolijkestimulerende steen. Hij maakt creatiefactief en werkt motiverend. Apatiet maakt je levendig en geeft je zin om het avontuur tegemoet te gaan! Een goede keus tegen apathie, lusteloosheid, uitputting en prikkelbaarheid en een slecht humeur.
Apatiet hoort bij de chakra's van het hart en de keel en stimuleert communicatie en zelfexpressie. Apatiet geeft je een soepele, heldere geest en energie om je dromen na te jagen en buiten de gebaande paden te gaan. Een steen van succes! Hij maakt evenwichtig en rechtvaardig.
Hij maakt je open, sociaal en extravert. Hij geeft je levensvreugde en plezier in gezelschap. Apatiet maakt je zelfverzekerd en is een goede steen als je last hebt van een minderwaardigheidscomplex.
Apatiet is ook een fijne steen voor kinderen om ze te ondersteunen in hun ontwikkeling. Zowel mentaal als fysiek. Fysiek is apatiet namelijk ook een goede steen tegen groeipijnen
Apatiet ondersteunt de vorming van nieuwe cellen, de groei van kraakbeen, botten en tanden. Hij helpt bij RSI, slijmbeursontstekingenEngelse ziekteartroseartritisfibromyalgie en gewrichtsklachten. Apatiet is helend bij botbreuken en werkt ondersteund bij osteoporose.
Hij bevordert de bloedsdoorstroming, versterkt de pompwerking van het hart en zorgt voor een goede doorbloeding van alle weefsels. Hij vermindert littekenvorming.
Apatiet wekt de eetlust op, geeft kracht en mobiliseert de energiereserves om zo sneller te herstellen van een burnout of na uitputting. Het is dan ook een hele goede steen bij griep. Apatiet versterkt het immuunsysteem en helpt griep en verkoudheden, heesheid e.d. te voorkomen en om er sneller van te herstellen.
Apatiet verbetert de werking van de darmen en geeft verlichting bij de ziekte van Crohn.
Apatiet heeft ook een positieve werking bij hyperactiviteit en autisme.

Tips voor gebruik:

-Apatiet helpt bij het verwijderen van parasieten in de ingewanden bij mens én dier. Maak hiervoor edelsteenwater van apatiet.
-Het drinken van apatietwater helpt ook heel goed bij griep en verkoudheid.
-Ook botbreuken herstellen sneller als je apatietwater drinkt of als je een apatiet boven de botbreuk op het gips bevestigt.
-Een slijmbeursontsteking gaat sneller over als je een apatietsteentje erop plakt met een pleister.
-Kinderen die last hebben van groeipijnen hebben baat bij het dragen van een apatiethanger of bij een paar kleine slokjes apatietwater per dag.

In de kern:

  • Activerend
  • Stimulerend
  • Zelfexpressie
  • Zelfverzekerdheid
  • Levensvreugde
  • Krachtige Heler


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss