Versteend Hout

De werking van Versteend Hout

Dit is hout dat gedurende miljoenen jaren is gefossiliseerd en versteend. Bij bomen die in water met een hoog mineraalgehalte vallen, vullen de houtcellen zich langzaam met gekristalliseerde oplossingen van voornamelijk opaal, agaat, jaspis of chalcedoon.
Elk stukje versteend hout is uniek en heeft een eigen persoonlijkheid. Versteend hout bevat net als andere fossielen een herinnering aan de lange geschiedenis van de aarde en aan het feit dat alle materie voortdurend transformeert van de ene vorm in de andere.

Versteend hout geeft ons de kracht en flexibiliteit van bomen. Hij vergroot je doorzettingsvermogen en geduld.
Het is een sterke aardende steen en verbindt ons ook met onze planeet. Hij geeft een vredig en kalmerend gevoel van op de juiste plek te zijn en je thuis te voelen en helpt tegen heimwee.
Hij geeft een sterk gevoel van eeuwigheid en haalt het verleden dichtbij. Versteend hout helpt je te begrijpen hoe gebeurtenissen in je verleden hun weerslag hebben op het heden.
Het is een kalmerendezachte steen en zorgt voor een fijne sfeer en een gevoel van welzijn.
Hij bevordert het geheugen, de concentratie en beheersing en brengt stabiliteit in tijden van onzekerheid.
Hij maakt stijve gewrichten weer soepel.

Tips voor gebruik:

-Leg op het deel van je lichaam wat zwak aanvoelt een stuk versteend hout om de energie te herstellen.
-Zet een mooi stuk versteend hout in een (nieuwe) ruimte om je je daar helemaal thuis te laten voelen.
-Mediteer met versteend hout om je te aarden en tot rust te komen.

In de kern:

  • Geheugen
  • Eeuwigheid
  • Flexibiliteit
  • Aardend
  • Tegen heimwee
  • Welzijn

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss