CONTACT

Hoe neem ik contact met jullie op?

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar info@edelstenenfee.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Belangrijk: bij vragen over een reeds geplaatste bestelling, gelieve het ordernummer te vermelden als onderwerp. 

-Wij ontvangen dagelijks zeer veel berichten! We doen altijd ons best om je zo snel mogelijk een reactie te geven! Dit kan in drukke periodes enkele werkdagen duren.
-Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.
-Vaak kun je het antwoord op je vraag al terug vinden bij Meest gestelde vragen of in één van onze uitgebreide Blogs.
-Wist je dat je bij De Edelstenenfee kunt zoeken op kernwoorden? Gebruik de handige zoekfunctie bovenaan de pagina om te zoeken naar de juiste steen voor jou. Zoek bijvoorbeeld op woorden als rust, balans, slapen, hoofdpijn, geluk, transformatie, zwangerschap etc, etc.. Kies de stenen uit die jou het meeste aanspreken.
-Wij determineren geen stenen. Bij vragen over (het gebruiken van) je eigen collectie, graag contact opnemen met de winkel waar je deze stenen hebt gekocht.

 

 

Contactinformatie:

Postadres:
Prof. Lorentzlaan 89A
3769 GB Soesterberg

Winkelbezoek mogelijk. Let op! Je kunt de winkel alleen bezoeken op afspraak! Laat ons in een mailtje weten welke dag en welk tijdstip voor jou het best uitkomen en dan laten wij je z.s.m. weten of we je winkelbezoek dan kunnen inplannen! Ontzettend leuk dat je in de schatkamer van De Edelstenenfee wil langskomen! Tot snel!

M: info@edelstenenfee.nl
KVK: 68719868
BTW: NL002362411B95

© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss