Amazoniet

De werking van Amazoniet.

Voor vele Indianenstammen een belangrijke heelsteen.

Amazoniet geeft wilskracht en ondersteund je om het heft in eigen hand te nemen. Haalt je uit het gevoel van slachtoffer zijn.
Versterkt het intellect en stimuleert de doorbloeding van de hersenen. Hij helpt je om problemen vanuit meerdere gezichtspunten te bekijken en hierdoor vervolgens de juiste stappen te kunnen zetten om ze op te lossen.
Amazoniet werkt goed tegen stemmingswisselingen en is een geschikte steen bij milde depressies en ADHD. Hij filtert de informatie die bij je binnen komt.
Werkt goed tegen verdriet, piekeren en werkt kalmerend bij angst voor controleverlies en kan zo helpen tegen hyperventilatie.
Verzacht trauma's, heft zorgen, negatieve gedachten en frustraties en ergenissen op.
Een goede steen tegen voorjaarsvermoeidheid, want hij maakt weer opgewekt.
Amazoniet is ook een sterke beschermingssteen tegen negatieve energie. Hij beschermt tegen elektromagnetische straling zoals die van mobiele telefoons, computers, magnetrons, etc en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling.
Fysiek werkt amazoniet tegen vele kwalen. Hij hoort bij de hartchakra, voorhoofdchakra en kruinchakra. Amazoniet is een fijne steen bij nagenoeg alle huid,- en haarproblemen zoals acné, pukkels, haaruitval, droge huid, psoriasis, schimmelinfecties, koortslip en zwemmerseczeem.
Hij heft blokkades in het zenuwstelsel op en brengt beide hersenhelften in balans. Helpt bij hersenaandoeningen.
Heeft een positieve werking op de hormoonhuishouding. Amazoniet werkt ontkrampend en is dan ook een goede steen tegen menstruatiekramp.
Bij een bevalling is amazoniet een goede hulp bij het verstrijken van de baarmoedermond. Verlicht en heelt artrose en chronische reuma.
Stimuleert de werking van het hart en verbetert de bloedsdoorstroming.
Heelt stofwisselingsziekten die gebreken aan de botten en tanden veroorzaken en helpt bij stofwisselingsstoornissen (lever).

Tips voor gebruik:

-Leg een amazoniet op je voorhoofd bij heftige migraine.
-Werkt bijzonder goed voor een kind met de mazelen of pokken.
-Een amazoniet op je nachtkastje of onder je kussen bevordert een diepe slaap.
-Amazoniet wordt vaak aangeraden voor kinderen of volwassenen met syndroom van Down.
-Leg een steen op je bureau om je te beschermen tegen straling.
 

In de kern:

  • Zeer krachtige heler
  • Beschermt tegen straling
  • Krampverlagend
  • Kalmerend
  • Tegen depressie
  • Helpt bij bevalling
  • ​Helpt bij hersenaandoeningen​

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Sorteer op
© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss