Kinder Armband Facet Roze Maansteen 4 mm

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende
€ 10,00 (inclusief 21% btw)
Specificatie Omschrijving
Belangrijk: Deze kinderarmbanden zijn circa 15 cm. Wanneer een kind te hard aan een geregen armbandje trekt zou het misschien kunnen knappen. Meet daarom eerst de pols op om zeker te zijn van de maat!
Vanaf: ongeveer vanaf 5 jaar

Armband Facet Roze Maansteen.

EXTRA: ALLE KINDERARMBANDEN NU TIJDELIJK SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGEN IN EEN MOOI SATIJNEN ZAKJE!

De betekenis en werking van Maansteen:

Een natriumkaliveldspaat. De kleur kan variëren van zilverwit, beige, bruin tot roodachtig en altijd met een parelmoerachtige glans. Als hij wit is met een blauwe weerschijn dan noemen we hem een regenboog maansteen of soms ook wel een witte labradoriet.
In de oude Indiase cultuur werd (en nog steeds) hij zeer geliefd. Het was een cultuur die zich veel bezig hield met spiritualiteit, die zich veel meer interesseerde voor de gevoelssfeer. Een echte 'maan'cultuur.

Maansteen is een steen die hoort bij goden en godinnen. De steen van de voortplanting en de liefde. Het is een steen van hoop en reinheid.
Maansteen helpt tegen ontevredenheid en hebzucht. In deze materialistische wereld verharden wij ongewild en maansteen helpt je weer terug te komen bij je gevoelsleven. Het is een verzachtende, tedere steen en uitstekend geschikt om verharde en verbitterde mensen weer gevoeliger te maken.
Maansteen wordt veel gebruikt bij onvruchtbaarheid en staat bekent om de verbluffende resultaten. Belangrijk is wel te benoemen dat de oorzaak van de onvruchtbaarheid belangrijk is, maar als de oorzaak ligt in gespannenheid of een verstoorde huishouding, dan is de maansteen een goede helper.
De maansteen is ook een goede beschermer tegen ongeluk of vergiftiging.
Hij is goed voor de maag, vooral tegen maagzuur en bevordert de spijsvertering.
De maansteen is een zeer geliefde steen als hulp bij menstruatiestoornissen, zoals onregelmatige bloedingen, krampen en PMS.
Hij werkt ook heel goed bij astmatische klachten als je de steen als hanger draagt. Hij helpt ook allergische reacties op insectenbeten te verzachten.
Maansteen helpt bij herstellen van een verstoord dag- en nachtritme bijvoorbeeld door nachtdiensten.
Maansteen werkt stimulerend op de pijnappelklier en harmoniseert deze met de wisseling van de seizoenen. Dit bevordert de groei van kinderen.
Hij maakt spontaan en geeft levensvreugde en inspiratie. Dit werkt weer verjongend.
Maansteen is een vrouwelijke steen, en is dus ook geschikt om mannen in aanraking te brengen met hun vrouwelijke kant.
Maansteen vergroot de hartchakra en laat zo het empatisch vermogen groeien en stimuleert je te leven met compassie voor de medemens. Hij zorgt voor een diep gevoel van spirituele verbinding.

Roze maansteen werkt naast bovengenoemde algemene werkingen van maansteen heel goed om je meer van jezelf te laten houden en je gevoel van eigenwaarde te vergroten. Deze lieve steen biedt troost en werkt kalmerend in vervelende situaties. Hij beschermt je tegen angst en is een fijne, zachte steen voor kinderen en gevoelige mensen. Fysiek bevordert roze maansteen de spijsvertering en helpt hij bij menstruatie- en overgangsklachten.
 

Tips voor gebruik:

-Mediteer met een maansteen bij volle maan en vergoot je intuïtie en helderziendheid.
-Een maansteen is een bijzonder geschenk voor iemand met een zwangerschapswens.
-Leg een maansteen op je buik iets onder je navel wanneer je last hebt van buikpijn tijdens je menstruatie.

In de kern:

  • Vrouwelijke steen
  • Liefde
  • Intuïtie
  • De maan
  • Spirituele verbinding
  • Harmoniseert de menstruatiecyclus
  • Stimuleert de vruchtbaarheid

Tips voor langer plezier van Edelsteen armbanden:

-Neem de armband af voor het douchen en baden. Edelstenen kunnen aangetast worden door shampoo, zeep en parfum.
-Het elastiek kan los gaan wanneer er hard aan de armband wordt getrokken.
-Meet je pols op zodat je er zeker van bent dat deze armband geschikt voor je is.
-Doe de armband af voor het slapen gaan. Wanneer je er bijvoorbeeld onbewust op ligt te draaien tijdens het slapen zou het elastiek van de geregen armband kunnen breken.

Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss