SPECIAL!! Spirit Flower nr. 82

Artikel 8 van 39
€ 29,99 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Afmetingen 5 x 4.5 cm
Gewicht 40 gr
Extra info: Je ontvangt de steen van de foto.

De Spirit Flower! Zeer zeldzame Chalcedoon met Fluoriet! Nieuwe vondst uit Mexico! Een ruwe, wilde schoonheid!


Yesss!! De Edelstenenfee heeft weer een primeur te pakken! De allernieuwste vondst uit Mexico: Zeer bijzondere Chalcedoon met Fluoriet! Wat een eer om deze net nieuw gevonden en super zeldzame mineralen als eerste in Nederland te mogen presenteren! Je kunt je voorstellen dat wij een vreugdedansje deden en dat wij als echte mineralen verzamelaars helemaal gelukkig zijn met deze gloednieuwe soort in handen!

Wat is dit een bijzondere steen lieve mensen! ( Excuseer voor de vele uitroeptekens, maar er wordt hier tijdens het typen inwendig flink gejuicht! ) We hebben ons uiterste best gedaan om deze bijzondere kristallen snel naar ons pakhuis te krijgen, zodat ook jullie zo vlug mogelijk kennis kunnen gaan maken met de Chalcedoon met Fluoriet uit Mexico. Wat een feest!! Onze liefde en passie voor edelstenen delen met zovéél lieve mede verzamelaars is een geweldig avontuur! Hoe gaaf is het dat we weer een nieuwe vondst aan jullie mogen presenteren en dat het nu tegelijk valt met ons 3 jarig bestaan?! Dat voelt gewoonweg fantastisch!

Lieve kristallen liefhebbers, ga vooral genieten van deze unieke steen! Neem hem in je handen, bekijk hem aandachtig, sluit je ogen.. en voel.   Jij bent namelijk één van de allereersten die deze steen mag gaan ontdekken! Laat ons vooral in een e-mailtje weten wat jij bij deze ruwe, wilde schoonheid ervaart! We vinden dat enorm leuk om van je te horen!


De Spirit Flower is halverwege dit jaar (2021) gevonden in San Benito, Chihuahua in Mexico. Een plaats met een nu wel heel toepasselijke naam: "Benito" betekent namelijk "gezegend". Ze hebben een bijzonder uiterlijk, erg mooi om ze zo in de vitrinekast te zien tussen alle andere schatten. Ze hebben een bijna geestachtige witte soms blauwachtige waas. Dit is de (meestal botryodaal gegroeide) chalcedoon. En daarbij bevatten ze spikkels van paarse fluoriet! Ze hebben een magische aantrekkingskracht. Met deze nieuwe vondst heb je echt iets heel anders in handen. Dat voel je meteen!
 

Tips voor gebruik:

-Wees voorzichtig met je nieuwe steen en geef hem een veilige plek waar je hem tussentijds kunt bewaren. Dit is een zeer broze steen. Bij het uitpakken van je nieuwe aanwinst kunnen er kleine korrels los gekomen zijn. Dit is ondanks onze ervaren en gespecialiseerde manier van het zeer goed verpakken van edelstenen echt onvermijdelijk bij deze soort. De buitenkant van de geode is nu éénmaal zandachtig en fragiel.

-Meditatie met de Spirit Flower. Maak een kommetje van je handen en houd de steen hierin ter hoogte van de hartchakra vast. Nodig hiermee de ziel van de steen uit in je hart. Voel hoe je borst gevuld wordt met een bijzonder zachte en diep kalmerende energie. Deze stenen kunnen een heel heilzame werking op het emotionele lichaam hebben!
Ervaar hoe de steen een continue flow van deze energie het lichaam in laat golven. De stroom trekt van het hartchakra omhoog naar het derde oog chakra. De gehele ruimte tussen deze chakra's wordt gevuld met liefdevol Licht. Het kan voelen alsof er nu een beeldschone bloem diep binnen in je ontwaakt, groeit en er honderden van de allermooiste bloesemknopjes zich openen in je borst!
De energie van de Spirit Flower is opmerkelijk stabiel en deze kristallen vervullen je met een zeer vredige innerlijke kracht welke zijn basis legt tussen je hartchakra en het derde oog chakra. Vanuit deze kern straalt hij uit door het hele lichaam!
 

Enjoy mede schatzoekers!
 

Veel liefs, De Edelstenenfee
 


Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss