Een Luxe zakje trommelstenenmix mini

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Gewicht 100 gram
Afmetingen circa 1.5 - 2 cm

Edelstenen Trommelmix in een mooi gouden geschenkzakje. Super leuk om cadeau te doen! Én heerlijk om te houden en om bijvoorbeeld in een mooi schaaltje op tafel te zetten. Want zeg nou zelf, deze leuke kleine getrommelde edelsteentjes zijn toch net snoepjes?

Onze trommelstenenmix bevat meer dan 20 soorten edelstenen! Bijvoorbeeld rozenkwarts, amethist, bergkristal, tijgeroog, sodaliet, carneool, aventurijn, onyx, amazoniet, rhyoliet, agaatsoorten, jaspissoorten en chalcedoonsoorten. Welke zal jij ontdekken in jouw zakje mix?

Op foto 2 zie je een overzicht van soorten die het meest in de mix voorkomen. De overzichtsfoto kun je altijd op de site bezoeken en gebruiken als schatkaartje om te ontdekken welke stenen jij hebt gevonden! ( Naast de soorten op de foto kun je ook nog soms bijzondere soorten vinden zoals bijvoorbeeld rutielkwarts, quantum quattro, leopard skin of eldariet. )
Volgorde overzichtje:

1. Amazoniet
2. Agaat
3. Groene Aventurijn
4. Rode Aventurijn
5. Boomagaat
6. Carneool
7. Blauwe Chalcedoon
8. Blood Stone
9. Leopardiet
10. Gele Mookaiet
11. Rode Mookaiet
12. Prehniet
13. Ryoliet
14. Rozenkwarts
15. Rode Jaspis
16. Sodaliet
17. Tijgeroog
18. Sneeuwvlok Obsidiaan
 

Notitie: Het is niet te voorspellen welke van deze stenen er in het zakje zitten. De soorten worden niet per zakje gespecificeerd. Je kunt bij deze ministeentjes ook meerdere van een soort tegenkomen. Wij scheppen deze stenen "snoepjes" mix willekeurig in het gouden zakje!

 

© 2018 - 2021 De Edelstenenfee | sitemap | rss