Zwarte Toermalijn (Schörl) ruw 16-20 gram

Artikel 2 van 25
€ 1,99 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Afmetingen 3 - 4 cm
Gewicht 16 - 20 gram
Extra info: Je ontvangt de steen van de foto.

 Zwarte Toermalijn ruw !

Een andere benaming voor Zwarte Toermalijn is Schörl.

Toermalijn is een aardende en reinigende steen. Het is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en straling. Hij werpt als het ware een schild op en helpt om negatieve energieën af te voeren en om te zetten in positieve energieën. Hij reinigt de aura en meridianen en brengt je in balans. Toermalijn geeft kracht en zelfverzekerdheid en laat je stevig in je schoenen staan.
De steen zorgt voor groei en laat je opbloeien. Zijn positieve en beschermende werkingen heeft hij niet alleen op mensen, maar ook dieren en planten.

Zwarte toermalijn of schörl is de sterkst aardende en beschermende van alle toermalijnsoorten. Hij beschermt je tegen elektromagnetische stralingen zoals van computers, laptops, mobiele telefoons en hoogspannings- en zendmasten, uv straling en röntgenstraling. Hij beschermt je tegen negatieve gedachten en zorgen. Zwarte toermalijn wordt ook gebruikt als amulet tegen vervloekingen, voodoo en zwarte magie.
Fysiek beschermt zwarte toermalijn tegen toxine en vervuiling. Hij werkt ontspannend en verlicht pijnen. Schörl heeft een positieve werking op de hormoonhuishouding en versterkt het immuunstysteem

Tips voor gebruik:

-Mensen die vaak hoofdpijn hebben ten gevolge van straling hebben baat bij het dragen van een hanger of het plaatsen van zwarte toermalijn voor de televisie of bij de computer bijvoorbeeld.

In de kern:

  • Zeer krachtige beschermer
  • Zet negatieve energie om in positieve energie


Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

© 2018 - 2024 De Edelstenenfee | sitemap | rss