Morganiet: Werking en kenmerken | Ontdek edelstenen met een mooie betekenis bij De Edelstenenfee

Morganiet is een prachtige beryl van edelsteenkwaliteit in een erg mooie zachtroze kleur!

Morganiet hoort bij het hartchakra en is een hulp bij het helen van hartzeer. Morganiet helpt je om op een rustige en liefdevolle manier je hart open te stellen en om jezelf goed naar een ander te kunnen uiten. Ook zorgt de Morganiet ervoor dat je goed naar je eigen hart leert te luisteren en naar je innerlijke stem.
In verbinding met een ander stimuleert de Morganiet een respectvolle communicatie tussen beiden waarbij de één de ander laat uitpraten en openstaat voor de gevoelens van de andere persoon en vice versa.
De helende vibraties die de Morganiet uitstraalt werken diep in op de hartchakra, maken gedachten en intenties puur en zuiver en helpt je om je acties vanuit Licht en Liefde te laten voortkomen. Mededogen, geduld, vergeving en genezing zijn prachtige kernwoorden van deze lieve steen.
Morganiet helpt om oude pijn los te laten en om je te bevrijden van gevoelens van wrok, woede en angst. Deze negatieve emoties helpt de Morganiet te vervangen voor een positief, opgelucht en vreugdevol gevoel.
Morganiet is een engelensteen. In meditatie kan deze steen je helpen om boodschappen van engelen en andere lichtwezens te ontvangen en schenkt een gevoel van gedragen worden, steun en goddelijke leiding.
Morganiet kan je helpen bij het onvoorwaardelijk liefhebben van anderen en zorgt dat je deze liefde vanuit je hart zal uitstralen naar alle wezens om je heen.

Tips voor gebruik:

-Morganiet kan je helpen om je ware liefde te vinden.
-Morganiet helpt je om een ander te vergeven zodat jij bevrijdt mag zijn van de omlaagtrekkende gevoelens.
-Draag Morganiet bij je voor het versterken van je intuItie

In de kern:

  • Intuïtie
  • Licht
  • Liefde
  • Engelensteen
  • Bevrijding
  • Onvoorwaarlijke liefde

 

Op zoek naar Morganiet? Klik hier en bekijk ons prachtige aanbod!

 

Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons!

 

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss