Charoiet: Werking en kenmerken | Ontdek edelstenen met een mooie betekenis bij De Edelstenenfee

Charoiet of Charoït is een prachtige steen uit Siberië. Zijn kleur varieert van lila tot donkerpaars en hij heeft vaak een mooi gemarbeld patroon en daardoor een hele dromerige uitstraling. De naam Charoiet kan zijn afgeleid van het Russische woord "Chary" (wat charmant en magie betekent) verwijzend naar zijn magische werking die kan zorgen voor meer synchroniciteit in iemands leven.

Charoiet is een zielssteen. Een steen van transformatie. Hij helpt je om je angsten te overwinnen en de weg van je zielsmissie te volgen. Charoiet ondersteunt op energetisch niveau spirituele transformatie en groei. Hij brengt de hartchakra en de kroonchakra op één lijn en helpt je een heldere innerlijke visie te geven en brengt spirituele inzichten.
Charoiet heft blokkades in de aura op en moedigt je aan om de stap te nemen naar een hoger spiritueel niveau. Charoiet geeft een diepe emotionele en fysieke reiniging.
Charoiet is een zeer krachtige beschermsteen. Hij neemt negatieve energieën op en zet ze om in positieve energie. Hij motiveert en vitaliseert.
Charoiet helpt je bij het loslaten van diepgewortelde angsten en helpt om stress en zorgen te verminderen. Charoiet kan je heldere inzichten in vorige levens schenken en kan je helpen om karmische problemen op te lossen en los te laten. De steen laat je de kracht van het leven in het hier en nu inzien en helpt je om je te aarden. Charoiet helpt je om het spirituele gemakkelijker te combineren met je dagelijks leven en helpt je om je spirituele kant niet als vreemd te laten voelen, maar als onderdeel van jezelf. Hij helpt je om één te worden en je "heler" te voelen.
Charoiet zorgt ervoor dat je goed "landt" in dit leven. In de aardse ik. Sommige mensen ervaren een verdrietig gevoel, bijna een gevoel van heimwee naar een ander leven, een andere wereld. Het kan heel goed zijn dat je nog diep verbonden bent met de plek waar je voor dit leven was. Charoiet kan je helpen om dat voor nu even los te laten en echt te gaan leven in het hier en nu. Hij geeft je inzicht in waarom je nu hier op aarde bent en wat jouw gekozen zielenpad is.
Charoiet is een steen van de liefde. Hij helpt je om je hart te openen en laat je onvoorwaardelijke liefde voelen. Hij helpt je ook om vanuit liefde te reageren op anderen.
Charoiet transformeert negatieve energie in positieve genezing en kan helpen om ziek zijn te doorbreken en te veranderen in een staat van welzijn. Hij revitaliseert wanneer je energievoorraad leeg is en brengt deze terug in balans.
Charoiet helpt goed tegen kramppijn en hoofdpijn. Hij werkt ook zeer goed wanneer deze klachten door stress ontstaan zijn! Charoiet ontspant en kalmeert.
Charoiet helpt bij overgangsklachten zoals bijvoorbeeld bij opvliegersovermatig zwetenaderverkalking en botontkalking.
Dankzij zijn kalmerende werking is Charoiet een geweldige steen tegen slapeloosheid! Charoiet helpt je om in een diepe slaap te komen. Soms geeft hij ook krachtige, spirituele dromen.
Charoiet kan ook een goede helper zijn bij klachten aan de ogen, het hart, de lever en de alvleesklier. Charoiet heeft een positieve werking op de bloeddruk.
Charoiet is een goede steen voor mensen met autisme. Hij helpt ze om te landen in hun eigen lichaam en om zich goed te aarden.
Charoiet versterkt de huid en helpt kleine wondjes sneller te genezen. Draag de Charoiet op de huid.
Charoiet is een sterke beschermende steen en absorbeert negatieve straling, zoals uv-straling, aardstralen en straling van je laptop, tv of mobiele telefoon en zet deze om in positieve energie.
Charoiet is ook een goede steen voor Gaia Genezing. Het genezen van Moeder Aarde. Plaats de steen op een plek waar verstoring is geweest van de energie door bijvoorbeeld vervuiling of ruzie of een andere negatieve gebeurtenis. Charoiet biedt bescherming voor de omgeving en ook in jouw persoonlijke leefruimte.


Tips voor gebruik:

-Charoiet kan beter niet onder stromend water worden gehouden.
-Charoiet is een hele fijne steen voor kinderen om beter te slapen slapen. Hij geeft een hele fijne vredige, kalmerende vibratie. Ook voor volwassenen is dit een geweldige steen bij slapeloosheid. Charoiet bevordert een diepe slaap.
-Het op de huid dragen van Charoiet beschermt tegen zonnebrand.
-Charoiet is een goede steen voor studenten of mensen die vaak de spanningsboog moeten vergroten. Hij verscherpt de aandachtconcentratieprecisie en aandacht voor details.
-Charoiet is een goede ondersteuning voor healers die mensen helpen (ook voor mensen die zelf op zoek zijn) in het vinden van je eigen helende weg van herstel. Hij helpt mensen om klaar te staan voor een ander, om je dienstbaar op te stellen vanuit liefde.


In de kern:

  • Transformatie
  • Spiritualiteit
  • Healing
  • Inzicht
  • Bescherming
  • Aarden
  • Liefde
  • Kalmerend

Op zoek naar Charoiet? Klik hier en bekijk ons prachtige aanbod!


Disclaimer: De Edelstenenfee geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.
Copyright: Alle foto's zijn door De Edelstenenfee gemaakt en eigendom van De Edelstenenfee. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons!

© 2018 - 2023 De Edelstenenfee | sitemap | rss